Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Aktuelt

Hvorfor delta i Det Norske Måltid?

Påmeldingen for sesong 16 av Det Norske Måltid er i full gang...

Les mer

Det Norske Måltid er tilbake!

Det Norske Måltid er tilbake med nytt og forbedret konsept. Konkurransen skal for 16. gang bidra til å øke bevisstheten rundt norske kvalitetsprodukter og gi velfortjent oppmerksomhet til produsentene.

Les mer

Det Norske Måltid styrker merkevaren

Les mer

Høydepunkt fra finalen sesong 15 - 2. februar 2023

Årets beste mat- og drikkeprodukter ble kåret i en feststemt finale i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid torsdag 2. februar 2023, her kan du se høydepunkt fra kvelden!

Les mer

Vinnere Det Norske Måltid sesong 15

Stavanger 2. februar: Årets beste mat- og drikkeprodukter ble torsdag kveld kåret i en feststemt finale i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid.

Les mer

Årets finalister sesong 15 - 2022

250 produkter har deltatt i Det Norske Måltid, nå er 39 finalister kåret i 13 kategorier.

Les mer

Bli med på finalefest og fagdag når Det Norske Måltid feirer 15 år

Clarion Hotel Air rigges for tidenes finalefest torsdag 2. februar 2023. Hele den nasjonale matbransjen kan endelig møtes fysisk, for å hedre de dyktige norske mat- og drikkeprodusentene.

Les mer

Årets delfinalister sesong 15 - 2022

Fjorten fagdommere fra hele Norge smakte seg gjennom 250 mat- og drikke produkter fra hele landet på Måltidets hus i forrige uke. Etter intense og spennende smaksdager er nå årets delfinalister klare.

Les mer

Her er årets vinnere!

Stavanger 3. februar: Årets vinnere i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid ble ikveld hedret på Matkanalen. Hedersprisen gikk til Roar Hildonen, To Rom og Kjøkken i Trondheim.

Les mer

Har du lyst til å lage en 4 retters meny med finaleproduktene i Det Norske Måltid sesong 14?

Her deler kokkene på Britannia Hotel sine oppskrifter og tips med deg!

Les mer

Bli med på den digitale finalefesten

Finalen i Det Norske Måltid sendes på Matkanalen torsdag 3. februar 2022 kl 19.30

Les mer

Norges 39 beste mat- og drikkeprodukter er klare for den store finalen

Norges 39 beste mat- og drikkeprodukter er klare for den store finalen

Les mer

Årets delfinalister er klare!

Dommerne er imponert over nivået i årets konkurranse og synes det er gledelig å se den utviklingen som finner sted blant norske mat- og drikkeprodusenter.

Les mer

Sommerens beste smaksreiser: Spis deg gjennom Norge

Gjør ferien til en smaksreise innom prisvinnende norske matprodusenter. Her er du garantert gode opplevelser som ikke står tilbake for noe. Unike avstikkere fra hovedveien kan by på matminner av de sjeldne!

Les mer

Årets beste mat- og drikkeprodukter er kåret

Stavanger 5. februar: Årets beste mat- og drikkeprodukter ble fredag kveld kåret i en feststemt digital finale i den prestisjefylte konkurransen Det Norske Måltid. Hedersprisen gikk til Bent Stiansen for hvordan han...

Les mer