Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Bli med på den digitale finalefesten!

Finalen i Det Norske Måltid blir digital og sendes på Matkanalen 3. februar 2022 kl 19.30

Det er med tungt hjerte vi har tatt avgjørelsen om at finalen i Det Norske Måltid sesong 14 blir digital. Bakgrunnen er den usikre smittesituasjonen og restriksjonene vi har i landet nå.

Det gledelige er at den digitale finalen sendes på Matkanalen torsdag 3. februar 2022 kl 19.30. Her skal vi heie frem finalistene og hylle det ypperste innen norsk mat og drikke gjennom et spennende finaleprogram.

Vi hadde gledet oss til å treffe finalister, produsenter, kokker og matinteresserte fra hele Norge til finalefest i Stavanger i februar, men så blir det ikke slik. Vi er i full gang med å planlegge produksjon av en spennende finalesending der vi ønsker å sette fokus på de fantastiske produktene og produsentene som er i årets finale. Samtidig tillater vi oss å glede oss til vi igjen kan treffes og planlegger for finalefest i februar 2023, da har Det Norske Måltid 15 års jubileum! sier Kristin Austigard, leder for Det Norske Måltid.

Du kan også se finalen her

Følg oss gjerne i sosiale medier.