Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Bli med på finalefest og fagdag når Det Norske Måltid feirer 15 år

·       Det ypperste innen norsk mat og drikke skal hylles på Clarion Hotel Air, Sola, torsdag 2. februar 2023

·       Stiftelsen Norsk Mat arrangerer Fagdag norsk mat kl 11:30-15:30

·       Jubileumsfinalen i Det Norske Måltid kl 18:00-23:00

·       Billetter til arrangementene kan kjøpes på detnorskemaltid.no/billetter

Clarion Hotel Air rigges for tidenes finalefest torsdag 2.februar 2023. Hele den nasjonale matbransjen kan nå endelig møtes fysisk, for å hedre de dyktige norske mat- og drikke produsentene. På dagtid arrangererStiftelsen Norsk Mat sin årlige fagdag, og på kvelden skal det ypperste innen norsk mat og drikke kåres, når Det Norske Måltid hyller produsentene for 15.gang i en storslått prisutdeling.

Vi gleder oss enormt til å åpne dørene til feststemte lokaler og ta imot matglade gjester fra hele landet. I år skal vi ikke spare på klemmer, konfetti og applaus – vi skal feire at Det Norske Måltid fyller 15 år, samtidig som årets vinnere skal få sin heder og ære i løpet av kvelden. Det som er ekstra gledelig er at Stiftelsen Norsk Mat setter matkultur på agendaen på dagtid. Dette blir en festdag for den matinteresserte, så her blir det rift om billettene, sier en entusiastisk leder for Det Norske Måltid, Kristin Austigard.

Billetter til begge arrangementene kan kjøpes på detnorskemaltid.no/billetter

Å koble to veletablerte mat- og drikkearrangement, er som å slå sammen 17. mai og julaften. Jeg garanterer en stor dose faglig påfyll og inspirasjon, både på dag- og kveldstid. Dette blir en flott feiring av norsk mat, sier en fornøyd Nina Sundqvist i Stiftelsen Norsk Mat.

 

Administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat Nina Sundqvist og Leder av Det Norske Måltid Kristin Austigard foran Clarion Hotel Air, Sola hvor finalefesten finner sted. Foto: Det Norske Måltid

Fakta om Det Norske Måltid 2022:   

·     Den mest prestisjefylte kåringen av mat- og drikkeprodukter i Norge.  

·     Støttes av regjeringen fra 2020, som et av tre nasjonale omdømmetiltak.   

·     Delfinalene ble arrangert 20.-21. september i Trondheim, hvor 39 finalister går videre til den store finalen. Årets finalister annonseres 3. oktober kl 12.00.

·     Finalen i Det Norske Måltid finner sted på Clarion Hotel Air torsdag 2. februar 2023.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kristin Austigard
Leder for Det Norske Måltid
Tlf: 901 938 77
E-post: kristin@detnorskemaltid.no