Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Veien til finalen

Det Norske Måltid sesong 14 - 2021

Alle kan bli med i konkurransen!

Alle mat- og drikkeprodusenter i Norge kan bli med i konkurransen! Det som er viktig er at produktet må være tilgjengelig for salg for allmenheten.
Påmeldingsfristen er 15. august 2021.

Meld deg på her

Scroll videre for å se årets kategorier og veien til finalen.

Årets sider

Årets drikk

Årets øl

Årets ost

Årets meieriprodukt

Årets bakst

Årets søtsak

Årets sjømat

Årets sjømat foredlet

Årets kjøtt

Årets kjøtt foredlet

Årets grønne

Årets grønne foredlet

Gjennom høsten reiser Det Norske Måltid gjennom hele Norge for å gjennomføre årets juryeringer, hvor resultatet er 13 vinnere i finalen den 3. februar 2022.

Første stopp er første juryering

I august møter dommere opp til intense smaksdager på Måltidet hus i Stavanger og vurderer seg gjennom alle årets påmeldte produkter, i totalt 13 kategorier.

Resultatet etter dommerjobben er 104 delfinalister, 8 produkter i hver kategori, som går videre til årets delfinaler.

Trondheim blir lokasjonen for årets delfinaler

I september møtes nye dommere for å smake, lukte, vurdere og diskutere seg frem til topp tre i hver kategori.

I løpet av flere smakfulle dager blir 104 delfinalister til 39 finalister!

Finalejuryen møtes i Svolvær

Hvem som vinner hver kategori avgjøres av finalejuryen i oktober, men resultatet får dere alle først vite på den store finalen.

Finale i Stavanger 3. februar 2022

Kanskje det er du som står på scenen og mottar beviset på at du er en av Norges dyktigste mat- og drikkeprodusenter.

Ønsker du å delta i Det Norske Måltid og har noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss – vi gleder oss til å heie frem det ypperste innen norsk mat og drikke for 14. år på rad!

Kontakt oss