Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Konkurransen

Februar til august

Påmelding

Alle mat- og drikkeprodusenter kan bli med i konkurransen!
Det som er viktig er at produktet ditt er tilgjengelig i salg for allmenheten. Konkurransen er inndelt i 13 ulike kategorier, les mer om dem her

August

Første juryering

I august møtes dommere til intense smaksdager og vurderer seg gjennom
alle årets påmeldte produkter. Resultatet etter dommerarbeidet er
delfinalister i hver av de 13 kategoriene.

September

Delfinaler

I september møtes nye dommere for å smake, lukte, vurdere og diskutere seg frem til topp 3 i hver kategori. Etter flere smakfulle dager blir de 39 finalistene klare!

Oktober

Finalejuryering

Hvem som vinner hver enkelt kategori avgjøres av finalejuryen i oktober,
men resultatet får dere alle først vite på finalen i februar.

Februar

Finale

Finalen i Det Norske Måltid finner sted i Stavanger i begynnelsen av februar.
Her kåres vinnere i de 13 kategoriene og Det Norske Måltids hederspris deles ut
på en festkveld der det ypperste av norsk mat- og drikke er på menyen!