Ved å klikke "Godta" godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigering, analysere nettstedsbruk og hjelpe til med markedsføringsarbeidet vårt. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Bli med på finalefesten!

Torsdag 2. februar 2023
Clarion Hotel Air - Sola

Finale: Det Norske Måltid - Kl 18.00-23.00
Fagdag norsk mat: Stiftelsen Norsk Mat - Kl 11.30-15.30

Bli med på finalefesten!

FAGDAG NORSK MAT - arr. STIFTELSEN NORSK MAT kl 11:30-15:30
- inkludert lunsj
Hva er egentlig norsk matkultur og hvorfor er kulturinstitusjoner en viktig arena for norsk matkultur? Hvem er matkulturen og kulturmaten til for? Hvilken rolle har mat og drikke i fortellingen om hva som er norsk og hva som er verdt å vise fram i Norge? Se program
Billettpris kr 960 eks mva og gebyr

FINALE I DET NORSKE MÅLTID kl 18:00-23:00
-dørene åpner kl 17:30
Nå har du mulighet til å oppleve finalen i sesong 15 av Det Norske Måltid. Finalemenyen presenteres av Bondelagskokken Mette B. Julius Evensen og tar utgangspunkt i de 39 finaleproduktene. Gjennom kvelden deles det ut gjeve priser i 13 kategorier innen mat og drikke, i tillegg til Det Norske Måltids hederspris. Her møter du landets beste kokker, og Norges dyktigste mat- og drikkeprodusenter!
Billettpris kr 2760 eks mva og gebyr

Antrekk: Pent
Aldersgrense 18 år

Etter kjøp av billett vil du få tilsendt sms og e-post med bekreftelse. Her vil det ligge spesifisert oversikt på de ulike billettene du har kjøpt.

Overnatting
Rombooking på Clarion Hotel Air
Bookingkode: GR006550
Reservasjon via mail til cl.air@choice.no eller kontakt hotellet på telefon 51718500.
Enkeltrom inkl. frokost 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost 1195,-

Ved spørsmål ta kontakt med kristin@detnorskemaltid.no

Kjøp billett

Program

Torsdag 2. februar 2023
Clarion Hotel Air - Sola

Fagdag norsk mat – arr. Stiftelsen Norsk Mat
kl 11:30-15:30

Finale i Det Norske Måltid
kl 18:00-23:00
-dørene åpner kl 17:30

No items found.
No items found.