FINALE I DET NORSKE MÅLTID kl 18:00-23:00
-dørene åpner kl 17:30
Nå har du mulighet til å oppleve finalen i sesong 15 av Det Norske Måltid. Finalemenyen presenteres av Bondelagskokken Mette B. Julius Evensen og tar utgangspunkt i de 39 finaleproduktene. Gjennom kvelden deles det ut gjeve priser i 13 kategorier innen mat og drikke, i tillegg til Det Norske Måltids hederspris. Her møter du landets beste kokker, og Norges dyktigste mat- og drikkeprodusenter!
Billettpris kr 2760 eks mva og gebyr
Antrekk: Pent
Aldersgrense 18 år
FAGDAG NORSK MAT - arr. STIFTELSEN NORSK MAT kl 11:30-15:30
- inkludert lunsjHva er egentlig norsk matkultur og hvorfor er kulturinstitusjoner en viktig arena for norsk matkultur? Hvem er matkulturen og kulturmaten til for? Hvilken rolle har mat og drikke i fortellingen om hva som er norsk og hva som er verdt å vise fram i Norge? Se program
Billettpris kr 960 eks mva og gebyr
Etter kjøp av billett vil du få tilsendt sms og e-post med bekreftelse. Her vil det ligge spesifisert oversikt på de ulike billettene du har kjøpt.
Overnatting
Rombooking på Clarion Hotel Air
Bookingkode: GR006550
Reservasjon via mail til cl.air@choice.no eller kontakt hotellet på telefon 51718500.
Enkeltrom inkl. frokost 1095,-
Dobbeltrom inkl. frokost 1195,-
Ved spørsmål ta kontakt med kristin@detnorskemaltid.no
Torsdag 2. februar 2023
Clarion Hotel Air - Sola
Fagdag norsk mat – arr. Stiftelsen Norsk Mat
kl 11:30-15:30
Finale i Det Norske Måltid
kl 18:00-23:00
-dørene åpner kl 17:30