Om Det norske måltid

Det Norske Måltid er en kåring av de beste matproduktene i Norge.

Kåringen i 2014 er den syvende i rekken og er den viktigste og mest prestisjefylte kåringen her i landet. I 2014 var over 130 produkter påmeldt.
24 produkter/råvarer er silt og plukket ut av to fagjuryer til å gå videre til den store finalen i Stavanger 8. januar 2015.
Dette skjedde på Gastronomisk Institutt i Stavanger og på Matstreif i Oslo 2014.

Årets kategorier er:

  • Årets meieriprodukt – naturelle og bearbeidet
  • Årets det grønne – naturelle
  • Årets det grønne – bearbeidet
  • Årets kjøtt – naturelle
  • Årets kjøtt – bearbeidet
  • Årets sjømat – oppdrett naturelle
  • Årets sjømat – bearbeidet
  • Årets godbit – åpen kategori

Andre priser under Det Norske Måltid 2014:

  • Det Norske Måltids hederspris – tidligere vinner er Ingrid Espelid Hovig (2011),
    Halvor Heuch (2012) og Arne Brimi (2013).

Påmeldte råvarer, bearbeidet og naturelle skal være til salgs for vanlig forbruker, enten i egen region eller gjennom gardsmatutsalg, butikk og nettbutikker.

Kontaktinfo

Sigve Skretting
ssk@ipaxmat.no
+47 90 75 10 25
Kristin Austigard
ka@ipaxmat.no
+47 90 19 38 77

Det Norske Måltid på

Facebook: Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid
Instagram: @detnorskemaltid