Om Det Norske Måltid

Det Norske Måltid er en kåring av de beste matproduktene i Norge!

Kåringen i 2015 blir den åttende i rekken og er den viktigste og mest prestisjefylte kåringen her i landet. Arbeidet med årets konkurranse er i full gang og vi vil presentere detaljer så snart det er klart, så følg oss her!

I 2014 var over 130 produkter påmeldt fordelt på 8 konkurranse kategorier. Gjennom 3 uavhengige juryrunder ble det nominert 3 finalister i hver kategori. Kategorivinnerne ble hedret  på den store finalekvelden som fant sted i Stavanger 8. januar 2015. I tillegg ble det delt ut Det Norske Måltids hederspris, samt årets nye superpris fra Matmerk, Årets matspire. Les mer om vinnerne her.

Kategorier i 2014 var:

  • Årets meieriprodukt – naturelle og bearbeidet
  • Årets det grønne – naturelle
  • Årets det grønne – bearbeidet
  • Årets kjøtt – naturelle
  • Årets kjøtt – bearbeidet
  • Årets sjømat – oppdrett naturelle
  • Årets sjømat – bearbeidet
  • Årets godbit – åpen kategori

Andre priser under Det Norske Måltid 2014:

  • Det Norske Måltids hederspris – tidligere vinner er Ingrid Espelid Hovig (2011),
    Halvor Heuch (2012) og Arne Brimi (2013).

Påmeldte råvarer, bearbeidet og naturelle skal være til salgs for vanlig forbruker, enten i egen region eller gjennom gardsmatutsalg, butikk og nettbutikker.

Kontaktinfo

Sigve Skretting
ssk@ipaxmat.no
+47 90 75 10 25
Kristin Austigard
ka@ipaxmat.no
+47 90 19 38 77

Det Norske Måltid på

Facebook: Facebook.com/detnorskemaaltid
Twitter: @DNMaltid
Instagram: @detnorskemaltid